Adolescentin

ADOLESCENTIN este revista tuturor tinerilor din Tîrgu Frumos care vor să se afirme.

Pentru că vocea noastră merită ascultată, pentru că avem multe de spus celor ce vor să ne audă, pentru că există speranță și determinare printre noi, pentru că avem energie și idei pe care vrem să le împărtășim, am creat Adolescentin.

Pentru că vrem să scoatem în evidență părțile pozitive ale orașului nostru, pentru că există tineri talentați, cu potențial, pentru că merităm un loc unde să fim apreciați, pentru că ne dorim să promovăm și să încurajăm inițiativa și pasiunea, am creat Adolescentin.

Pentru că vrem să dezmorțim Tîrgu Frumos, pentru că vrem să-i arătăm că se poate mândri cu ceea ce suntem noi, viitorul orașului, pentru că există nenumărate motive pentru care să credem în ce va urma, pentru că doar voința ne împinge mai departe, am creat Adolescentin.

Există multe lucruri pe care noi, tinerii, vrem ca ceilalți să le știe, să le ia în considerare și să le înțeleagă. Sunt opinii, gânduri, sentimente, concluzii, dorințe și sfaturi care privesc Tîrgu Frumos dintr-o altă perspectivă. Noi avem o viziune diferită asupra orașului, una care merită să fie văzută și de ceilalți cetățeni.

Noi vom reuși să surprindem lucrurile ce merită împărtășite în ADOLESCENTIN. 

Vă invităm în echipa noastră. Pentru înscriere, trimiteţi-ne un mesaj privat pe pagina: www.facebook.com/TirguFrumos ori pe emailul: tirgufrumos@yahoo.com. 

Niciun comentariu