Concursul de ciclism „Pasiune pe două roți”

Asociația Super Tineri (ASIRYS) în parteneriat cu magazinul „La Doi Pași” organizează concursul Pasiune pe două roţi.
Evenimentul va avea loc în data de 27 mai 2018, pe Stadionul „Neculai Rățoi” din orașul Tîrgu Frumos, județul Iași.

Evenimentul a luat ființă din dorința voluntarilor asociației de a răspândi beneficiile sportului printre cetățenii orașului. Vrem ca tinerii, în special, să descopere cât de important este sportul în viața lor de zi cu zi, și astfel să-i încurajăm să practice diverse activități în aer liber.
Activitatea este la prima ediție și se adresează tuturor tinerilor din Tîrgu Frumos și zonele limitrofe, care își doresc să participe la concursul de ciclism. 

Concursul constă în parcurgerea a cinci probe în care participanții își pot etala abilitățile dobândite de-a lungul timpului pe biciclete.
Activitatea este structurată pe două categorii de vârstă: 10-16 ani și 16+ ani.

Probele:
1) VITEZĂ: cicliștii vor pedala pe un traseu prestabilit, primilor trei fiindu-le acordate puncte în funcție de timpul obținut;
2) SLALOM PRINTRE JALOANE: bicilistul trebuie să ocolească cât de repede îi stă în putință jaloanele;
3) TRICKS: în funcție de categoria vârstei, participantului i se va atașa o greutate bicicletei, iar acesta va trebui să facă o tură de teren cât mai repede posibil;
4) ‎SLOW BIKE: candidatul va demonstra publicului cât de mult își poate ţine echilibrul mergând foarte încet pe bicicletă;
5) ‎SCHEMĂ PERSONALIZATĂ: fiecare concurent își va pune amprenta în concurs printr-o schemă proprie, care nu trebuie să îl pună în pericol.

Sunt invitați nu doar tinerii care își doresc să participe, ci oricine este interesat de sport, părinți și bunici, ca spectatori ai evenimentului. 
Intrarea și participarea sunt GRATUITE.

Pentru mai multe multe informaţii, ne puteţi găsi pe pagina de Facebook.



Niciun comentariu