Spectacol dedicat Primului Război Mondial la Târgu Frumos


Joi, 19 iulie 2018 începând cu orele 19:00, la casa de cultura „Garabet Ibrăileanu” din Târgu Frumos, a fost pus în scenă spectacolul numit „Anul Zero”. Acesta a fost bazat pe texte, mărturii, poezii ale soldaților din Primul Razboi Mondial, fiind regizat de Alex Iuraşcu. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „History village tour” al asociației Atelierul lui Gepeto.

Proiectul este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, Clubul Rotary, Panifcom, Centrul Cultural German Iaşi, În Oraş, Radio Romania Iaşi, Pro Life, Goethe Institut.

Acesta este primul proiect al asociaţiei Atelierul lui Gepeto, care a fost înfiinţată în luna martie a acestui an. Spectacolul s-a aflat la prima ediţie şi va avea loc în mai multe oraşe ale judeţului Iaşi. Realizarea acestui spectacol a fost posibilă printr-un parteneriat cu Primăriile din Miroslava, Hârlău, Cotnari, Aroneanu, Prisăcani, Podu Iloaie şi Târgu Frumos.

Intrarea la acest spectacol a fost gratuită şi s-a realizeazat pe bază de rezervare. Cei care au pus în scenă acest spectacol au fost Adnana Bolea, Alexandra Bandac, Andreea Olaru și Bogdan Bortă.


Autor: Cristi Păiuș

Niciun comentariu