10 liceeni norvegieni caută gazde în Tîrgu Frumos

Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) caută 5 familii, din Tîrgu Frumos sau satele din apropiere, pentru a găzdui 10 tineri norvegieni, în perioada 30 martie - 14 aprilie 2019. Cei 10 adolescenţi vin în Tîrgu Frumos prin Programul Erasmus+, printr-o iniţiativă similară fostului program şcolar "Comenius", şi vor desfăşura activităţi de voluntariat în şcolile din oraş şi din satele limitrofe.

Orice familie care are o cameră liberă poate aplica pentru a găzdui 2 tineri norvegieni. Nu se cere cunoaşterea limbii engleze deoarece tinerii sunt încurajaţi să înveţe limba română. Familiile gazdă vor primi pentru cele două săptămâni de gazdă, 500 de lei pentru cheltuieli. Elevii vor primi bani de masă, astfel că familiile nu trebuie decât să le pună la dispoziţie bucătăria. 


Organizaţia încurajează mai ales familiile care au în componenţă copii şi tineri (13-30 de ani), să aplice pentru acest program, deoarece aceştia vor putea la rândul lor să plece în proiecte similare, în Europa. 

Cei interesaţi de această oportunitate sunt rugaţi să contacteze organizaţia prin mesaj privat pe adresa office@supertineri.org sau pe www.facebook.com/asirys.

Mai multe informaţii, găsiţi şi AICI



Niciun comentariu